Minőségpolitika


Somogy Rehab Kft. minőségpolitikája


Társaságunk a szakmai igényességre, korrekt munkavégzésre alapozva a papír alapú irodaszerek előállítása területén olyan szolgáltatást kíván nyújtani, amely a vevők igényeit teljes körűen kielégíti. A termék előállítás minden fázisában magas minőségi színvonalat kívánunk elérni. Szakmai és megrendelői körökben a jó hírnév megszerzése és fenntartása a társaság minden dolgozójának elemi érdeke.
Jelszavunk és alapvető célunk:
Elérni vevőink teljes elégedettségét


Célunk elérése érdekében:

• Beszállítóinkat úgy választjuk meg, hogy minőségi elvárásainkat maradéktalanul teljesíteni tudják.

• Rendszeres szakmai és minőségügyi képzéssel biztosítjuk munkatársaink megfelelő fejlődését, minőségközpontú gondolkodás kialakítását.

• Betartjuk a hatályos pénzügyi, számviteli munkaügyi és kapcsolódó törvényekben, a szerződéseinkben rögzített előírásokat, amit partnereinktől is megkívánunk.

• Figyelemmel kísérjük az igények változását, szakmai tanácsokkal segítjük a korszerű és gazdaságos megoldások megtalálását.

• Korrekt, széleskörű együttműködést kívánunk megvalósítani partnereinkkel, melynek alapja a bizalom.

• A társaság által előállított termékek minőségének folyamatos javítása a cég valamennyi vezetőjének állandó feladata amellett, hogy minden dolgozó önállóan felelős saját munkája minőségéért.

• Tevékenységünk folyamán kiemelt szerepet tulajdonítunk a minden részletre kiterjedő minőségellenőrzésnek, azok dokumentálásának.

• Arra törekszünk, hogy rövid határidővel, kiváló minőségben készítsük el munkáinkat.
pici-9001pici-14001minosites
Célkitűzéseink megvalósításához az ISO 9001:2000 szabvány előírásainak megfelelő minőségirányítási rendszert vezetünk be és működtetünk.
A társaság minden munkatársával és vezetőjével szemben elvárás, hogy munkakörének megfelelően, elkötelezetten vegyen részt a minőségirányítási rendszer alkalmazásában, folyamatos működtetésében.

Siófok, 2009 április 16.
Mihalics Imréné
ügyvezető